Trädgårdsskötsel

Trädgårdsskötsel

Oavsett om din trädgård är gammal eller nyanlagd behöver den omvårdnad. Tillsammans går vi igenom trädgården och bestämmer antingen punktinsatser eller ett säsongsavtal. Med ett säsongsavtal vet du att du regelbundet får gräset klippt, ogräset bortrensat, buskar och träd beskurna och blommorna vattnade. Det kan kännas tryggt, både när du har mycket annat att göra i vardagen och när du åker bort på semester. Kanske vill du bara ha hjälp just nu? Då bokar vi en tid som passar dig och kommer och fixar.

Trädvård och beskärning

Med våra trädgårdsmästares kunskap kan vi anpassa beskärningsinsatser till varje art och omgivning. Olika träd och buskar beskär man olika tider på säsongen och med olika syfte. Vi utför direkta åtgärder såsom föryngrings- och begränsningsbeskärning, hamling och fällning. Vi upprättar beskärnings- och trädvårdsplaner för ett mer långsiktigt arbete. Om det önskas kan vi även ta hand om och transportera bort ris och stockar till återvinning.

Plantering

Vi kan växter och växtbäddar! Av oss kan du köpa växter med plantering och garantiskötsel. Vi renoverar även befintliga rabatter och buskage med jordförbättring och kompletteringsplantering.

Vi erbjuder även olika blomsterprogram för dina utekrukor, urnor och amplar. Köp ett säsongsabonnemang på dina utekrukor. Vi komponerar växter med tre planteringsomgångar efter säsong och du får fint utanför entrédörren eller på balkongen från påsk till jul!

Skötselplaner och avtal

Anlita oss och vi förvaltar din trädgård med omsorg och kvalitet. Med ett säsongsavtal vet du att du regelbundet får gräset klippt, ogräset bortrensat, buskar och träd beskurna och blommorna vattnade. Det kan kännas tryggt, både när du har mycket annat att göra i vardagen och när du åker bort på semester. Vi vårdar vi din trädgård på bästa sätt, så att du får mer tid att njuta av den!